Ecsetelő körömgombára. Körömgomba elleni ecsetelő, 3,8 ml

ecsetelő körömgombára

A Mycosan továbbá alkalmazható vérhígító készítményekkel együtt is. A Mycosan-t nem tesztelték várandós nőkön.

mik az első jelei a köröm gomba gomba fül köröm

Ezért a Mycosan-t ne alkalmazza terhesség alatt. Szoptatás alatt a Mycosan alkalmazható.

körömlakk gomba a köröm lábán köröm gomba láb természetesen

Távolítsa el a körömlakkot, mossa meg alaposan a lábát kezét és gondosan törölje szárazra, az ujjközöket is. Hetente egyszer óvatosan csiszolja le a körömgombával fertőzött körmöt a mellékelt körömcsiszolók segítségével.

Egy körömcsiszolót csak egy körömre és csak egyszer használjon az átfertőzés megelőzése érdekében. Az ecsetelő tubus segítségével egész kis mennyiségű szérumot vigyen fel a ecsetelő körömgombára felszínére, 4 héten keresztül naponta kétszer.

Hagyja száradni a körmöt 1 percig.

köröm gomba gyógyítja népi módon aloe first pattanásra

Megelőzés céljából alkalmazza a Mycosan-t az egészséges körmökön is. A Mycosan védőfilmet képez a köröm felszínén, ami véd a kórokozó gombákkal szemben. Ne hagyja abba a Mycosan használatát a javulás első látható jeleinek megjelenésekor, fontos, hogy a teljes javasolt kezelési időt betartsa.

hogy a gomba a köröm alkohol koromgomba elleni

Ha a javulás jelei csak lassan jelentkeznek, ne keseredjen el, ez nem jelenti azt, hogy a készítmény ne hatna. A körömgomba kitartó, makacs fertőzés, ennek megfelelően kitartó kezelést igényel.

Mycosan ecsetelő körömgombára 5ml Mycosan — egyszerű, gyors és hatásos módja annak, hogy megszabaduljunk a körömgombától. A köröm kezelésére alkalmas komplett kezelő készlet, amely ecsettel ellátott, felhasználóbarát tubusba töltött szérumból, valamint 10 darab, egyszer használatos körömreszelőből áll.

Lásd még