Gehwol körömprotézis. 8 db. „Gehwol” szóra releváns honlap áttekinthető listája

Gehwol Speciális termékek

Körömkorrekció — Ha sérült a körme Nem kell többé dugdosnia a kezét vagy a lábát, ha sérülés, gombásodás utáni körömkárosodás, vagy maradandó köröm deformitás miatt nem épp esztétikus a körmei látványa.

elleni gyógyszerek köröm gomba tabletta lábak

A hiányzó körömrészek pótlásával, körömprotézis építésével, körömkorrekció után újra szép lehet a körme. A Gehwol körömjavító zselét kifejezetten a gomba köröm kezelésből, beszakadt, törött, egyéb sérülést szenvedő, hiányos köröm újraépítésére, beteg, gombás körmök kezelésére fejlesztették ki.

Your browser does not support frames. We recommend upgrading your browser.

Az UV fényre kötő keményedő speciális körömjavító gél gombaellenes adalékanyaggal védi meg a növekvő körmöt a gombásodástól. A szakszerű előkészítés után könnyen rátapad a körömágyra, rendkívül rugalmas körömbevonatot képez, könnyen alakítható, bőrrel érintkezve sem gehwol körömprotézis.

a köröm gombusz kezelése csak akkor segít

Az így készült köröm ugyanúgy festhető sima lakkal, gel lakkal, vagy színes zselével, és díszíthető is, mint a saját köröm, kézkörmökre és lábkörmökre is alkalmazható. Fontos, hogy a körömkorrekció által épített köröm folyamatosan légmentesen illeszkedjen, és lezárja a körömágyat, ezért hetente szükséges a kontroll.

importált körömfungus gyógyszerek

A köröm növekedésével együtt jár az is, hogy a körömjavítógélt rendszeres időközönként pótolni tölteni kell illetve cserélni, azaz leszedni és újraépíteni, a köröm aktuális állapotától függőenegészen addig, amíg a gél alatt a saját köröm teljes egésze nem válik egészségessé.

Maradandó körömkárosodás esetén pedig a speciális gél folyamatosan biztosítja, hogy a sérült, hiányos köröm beakadása ne okozzon újabb balesetet, és körmei is szépek legyenek. Annak érdekében, hogy a köröm egészséges maradjon, illetve hogy elősegítsük a köröm növekedését, a Gehwol körömjavító gél használata után, minden nap ápolni kell — otthon is — a körmöt és a körülötte lévő bőrt, a Gehwol med Köröm-bőrvédő gehwol körömprotézis.

a kezelés gombák nail olcsó előkészületek

Ez ugyanis hatékonyan gátolja a gombás fertőzések kialakulását, értékes köröm- és bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően pedig a köröm és a bőr visszanyeri rugalmasságát és szépségét. A köröm pótlása csak akkor végezhető el, ha a köröm legalább egyharmada még megvan, illetve ha a gombás köröm a kezelésem után amennyire csak lehet, a körmöt rövidítem, a körömlemezt vékonyítom, a körömlemez alatti morzsalékot kikaparom, gombaölő készítménnyel kezelem már nem tartalmaz gombás elszíneződéseket.

Amíg a gehwol körömprotézis láthatóan gombás, addig gehwol körömprotézis a gombásodást áll módomban kezelni. Azt, hogy egy adott esetben elvégezhető-e a körömkorrekció, mindig csak a köröm tisztító kezelése után tudjuk egyeztetni.

Bejegyzés navigáció

A Gehwol körömjavító gélt opál és rózsaszín kiszerelésben csak manikűrös és pedikűrös szakember használhatja, és csak a Gehwol med Köröm-bőrvédő olaj mindennapos használatával együtt garantálható az eredményes körömkorrekció. Kezeink és lábaink igazi mesterművek, fantasztikus munkát végeznek, ezért megérdemlik a figyelmet és a törődést. Forduljon hozzám bizalommal, ha szakszerű, biztonságos, kíméletes, és hatékony kéz és lábápolást, körömpótlást, körömkorrekciót szeretne.

Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!

kezelése élesztő gomba a körmök

Hozzászólás lezárva!

Lásd még