Körömgombára érvényes

körömgombára érvényes

Korcsoport: Nekem a kéz körmén jelent meg 3 ujjamon gomba.

körömgombára érvényes

Érdekes módon a köröm alatt terjedt, felül nem volt látható, és kívülről befelé haladva leválasztotta a körmöt a körömágyról, maga után hagyva a köröm alatt egy gumis morzsalékot. Évekig próbálkoztam mindenfélével - teafaolaj, exoderil stb - de valahogy minden nyáron előjött megint. Idén nyáron elegem lett, úgy döntöttem kipróbálom a Schollt.

  • Gombaölő szer a körömgomba kezelésére
  • Körmök felépítésére gomba után a lábakon

Reszelgettem hűségesen, és eleinte körömgombára érvényes 1x kentem, de nem láttam nagy változást az első hétben. Aztán rászántam magam a napi 2x -i, reggel-este ecsetelésre. Ez meghozta a hatását, mert most az ötödik héten szépen lassan láthatóan elmúlt a köröm alatti megtámadott rész vörösödése, és láthatóan megállt a gomba terjedése is.

körömgombára érvényes

Úgy néz ki, hogy a kezelés hat, mert nem csak hogy nem válik tovább, de elkezdett regenerálódni is a megtámadott rész. Az én esetemben körömgombára érvényes külső körömlemezt nem érintette a gomba, csak az alsó lemez és a körömágy közötti részt.

Hungarian v2: A befelé növő köröm kezelésére szolgáló “NailLift” használata

Szerintem igen hatásos szer, legalábbis az én esetemben az. Hogy másnak beválik-e? Azt mindenki csak a maga tapasztalata alapján döntheti el.

A körömgomba tünetei

Külön pozitívum, hogy a fő hatóanyaga urea, vagyis húgysav, ami teljesen ártatlan, szervezetünkben is jelenlévő vegyület, ami a körömbe jutva tulajdonképpen a gomba táptalaját számolja fel. Nincs benne szintetikus méreg. Esztétikussá teszi még a lereszelt körmöt is a benne lévő tápanyagokkal. Nálam bevált, ajánlom hasonló esetekre.

körömgombára érvényes

Lásd még